Home of the Magician.Dk

 

Velkommen til

 

 

- Enkelt og effektivt middel, som du SELV kan lave,

til bekæmpelse af bakterier, virus og svampe. -

 

 

Forestil dig, at du nemt selv kunne fremstille verdens mest effektive middel, mod mere end 650 sygdoms- fremkaldende mikroorganismer.

Dette KAN lade sig gøre, ved hjælp af sølv!

Sølv har været kendt i årtusinder, som naturligt antibiotikum. De amerikanske pionerer puttede en sølvdollar i deres mælkejunger, for at holde deres mælk frisk, UDEN brug af køleskab. Op til 1939 brugte læger colloid sølv (mikroskopiske sølvpartikler i eks. vand) i stor grad som antibiotika. Men dengang var det meget dyrt at fremstille, og farmaceut industrien var interesseret i at fremstille noget der var billigt og patenterbart. Herefter stoppede man med at bruge sølv.
 
Det blev dog genindført i 1970'erne, af læger på Washington Universitet i St. Louis. Det var i søgen efter en effektiv behandling af brændsårs ofre, at man faldt over sølvet, efter at have forsøgt med mange andre midler.

Det er bevist, at sølv ved berøring dræber sygdoms-
fremkaldende bakterier på 6 minutter eller under! Det er også bevist, at metoden er 100 % ugiftig, og kan ikke overdoseres!

 

Hvad gør det?
 
Colloid sølv hjælper kroppen, som katalysator, til at bekæmpe- og blive mere immun overfor bakterier, svampe og viruser... mod mere end 650 kendte sygdomsfremkaldende organismer!
 
Den gør dette ved at hægte sig på bakteriens cellemembran, som derved afbryder dens oxygen-stofskifte enzym, som er dens "lunge". Da bakterien ikke længere kan ånde, dør denne i løbet af få minutter, og renses herefter ud af kroppen.
 
Når colloid sølv er fremstillet korrekt, er sølvpartiklerne så små, at de ikke vil påvirke de "venlige" bakterier i tarmsystemet.
 
Den antibiotikum som bliver brugt i dag, kan kun bekæmpe omkring 6 sygdomsfremkaldende organismer, hvorimod colloid sølv klarer mange hundrede...
 
Og ikke nok med det... Dr. Robert O. Becker, som har skrevet bogen "The Body Electric", fandt i undersøgelser ud af, at sølv er mere, end en bekæmper af bakterier; det stimulerer gendannelsen af nyt væv! Han fandt ud af, at alle kræftceller, via. sølv, kan ændres tilbage til normale celler...

Alle bakterier/virusser, som er resistente overfor antibiotika, bliver dræbt af sølv!
 

Nogle ting som sølv har været brugt til:

 

Allergier, acne (uren hud), gigt, blære infektion, parasitter,

blodforgiftning, byldepest, candida, cholera,

tyktarmsbetændelse, øjenbetændelse, diabetes,

mavekatar, gonorré, høfeber, herpes,

svampeinfektioner, børnesår,

fordøjelsesproblemer, spedalskhed, leukæmi,

malaria, prostata, psoriasis, ringorm,

øm hals, plak, helvedesild, syfilis,

tandkødsbetændelse, tuberkulose, betændelse

i mandlerne, vorter, kighoste, afskårede

blomster, øjenbetændelse hos spædbørn.

 

Sølvet kan med succes bruges i fødevarer som konservering . En dame i Texas skrev, at hvis hun ikke sætter sin isthe i køleskabet, vil den, pgr. af varmen være dårlig næste dag. Ved at hælde lidt colloid sølv i theen, kan den holde sig en uge, UDEN at være i køleskab!
 
Colloid sølv til indtagelse bliver fremstillet via et elektrolyseapparat. Dette kan du selv fremstille billigt, hvis du kan lodde til husbehov (eller kender nogle der kan).

To 100 % rene sølvtråde bliver placeret i et glas vand. Trådene er forbundet til elektrolyseapparatet, som via. en elektromagnetisk proces, trækker mikroskopiske sølvpartikler ud i vandet, hvorefter dette drikkes eller påsmøres. Da sølvet skal indtages, er det vigtigt at sølvet er 100% rent (kvalitet .999 - finsølv).
 
Når man begynder at bruge colloid sølv, kan man i starten godt føle sig lidt træt eller underlig til mode. Dette er en del af udrensningsprocessen, og er helt naturlig.
 
Colloid sølv kan bruges ind- og udvortes, og med lige så stor succes på dyr og planter!
 

 

 
Tekstboks: More Colloidal Silver Tekstboks: More Colloidal silver Tekstboks: More Colloidal silver Tekstboks: More Colloidal Silver
Tekstboks:   Home